Autel Support Communities
Autel Support Communities
Welcome, Guest     Sign in
Communities > FAQ > FAQ > DS708: GetSysInfoFromRegTab() failed err...
DS708: GetSysInfoFromRegTab() failed error

10544 Views 30 Replies Latest reply: 2020-10-11 21:06:07


  •   Level 10   
    (10887) points
    Autel Support
    2015-05-08 03:16:14
    After updating to V6.33, some older DS708 may get error message "GetSysInfoFromRegTab() failed error" on start up screen, please use the attached file to solve this problem.
    Please go to Scan menu, look for the scan_arm.exe file, use the attached file to replace it, then restart your DS708.
    file:  scan_arm.rar

    Tags: DS708


  •   Level 1   
    (8) points
    barryroberts

    2015-09-10 18:41:03 (Reply to:Autel Support)

     cannot find link to  file, only document.

  •   Level 10   
    (10887) points
    Autel Support
    2015-09-16 03:30:03 (Reply to:barryroberts)
     Yes, the file is within the word document, you can save it.

  •   Level 1   
    (0) points
     I can't install, says there is a virus.

  •   Level 10   
    (10887) points
     Hi, you should unzip the folder, then you can see scan_arm.exe file, it's safe.

  •   Level 1   
    (5) points
    noi_somsit

    2016-06-08 04:06:30 (Reply to:Autel Support)

    My device  get massage error "GetSysInfoFromRegTab() failed error", I download the attached file, then I turn on DS708 that error massage disappear but the European cars is missing and I get a Fatal Application error "Application scan_arm.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.

    How can I solve the problem?

    Thank you.

  •   Level 1   
    (0) points
    mikeaung

    2017-06-11 02:22:05 (Reply to:Autel Support)

     Thanks. It helps!


  •   Level 1   
    (0) points
    dancfuller

    2017-12-31 04:32:19 (Reply to:Autel Support)

    The link leads to a page which says "file no exist Please click backcan the file be re-uploaded or sent directly to me? My DS708 has this exact issue after updating.

    dan_c_fuller@gmail.com (remove the underscores)

    Thank you. 

  •   Level 2   
    (13) points
    ABM Garage

    2018-03-22 02:01:16 (Reply to:Autel Support)

     Same here, uploaded to V6.33 and get the error.  the link is not active anymore.  can I get the file to my email? (spoonsc69@gmail.com)
    thanks

  •   Level 1   
    (0) points
    Xalex

    2018-09-01 12:48:47

     Hi! I have the same issue. I need this file. The link doesn’t work. Please send me the file to my email xalex_@_tut.by (remove the underscores). Thank you!
1
  Total4 Pages